ClubApp

Bij Amstelpark vinden we het belangrijk dat jij als lid van de club je lidmaatschap volledig kunt benutten. Om die reden hebben we een ClubApp laten ontwikkelen welke jou het tennisleven nog makkelijker zal maken.

Regel je clubleven gemakkelijk vanaf je smartphone

Download de app

Om de ClubApp te kunnen gebruiken heb je een geldig lidmaatschap van T.C. Amstelpark nodig en een smartphone welke draait op Android of IOS.

Amstelpark ClubApp

Hieronder lichten we graag een aantal van de functies nader toe. Maar allereerst is het handig om te weten hoe je de app kunt downloaden en een account kunt aanmaken.

Account aanmaken en inloggen
Als je de ClubApp hebt gedownload dien je een account aan te maken. Hierbij is het belangrijk dat je het emailadres gebruikt dat bij de ledenadministratie bekend is.  Eenmaal ingelogd vind je T.C. Amstelpark onder jouw lidmaatschappen.

 

Let op*  Binnen de ClubApp bestaat er een mogelijkheid de ledenlijst raad te plegen. Alleen de profielen van de leden die de ClubApp gebruiken zijn zichtbaar. Wanneer je de ClubApp download en een account aanmaakt wordt vanaf dat moment jouw profiel dus ook weergegeven. In het profiel zijn naast een pasfoto je telefoonnummer, emailadres en leeftijd zichtbaar. Het is mogelijk dit aan te passen naar je eigen wensen. Hiervoor dien je een account te hebben op mijnamstelpark.nl. Als je je wachtwoord niet weet druk je op “nieuw wachtwoord aanvragen” en vul je hetzelfde emailadres in als degene die je hebt gebruikt voor de ClubApp . Eenmaal ingelogd in mijnamstelpark.nl kun je onder “Privacy instellingen” precies aangeven wat je wel en niet wilt tonen. De aanpassing is de volgende dag zichtbaar in de app.

Functies binnen de app

De veelzijdige ClubApp van T.C. Amstelpark bevat een aantal te gekke functies welke het actieve tennislid veel mogelijkheden biedt. Hieronder zetten we ze uiteen.


Baan reserveren (afhangen)
Via de optie Book a court reserveer je makkelijk en snel een ledenbaan (ook te bereiken via het plusteken op de Home pagina). Kies je medespeler(s), dag en tijd en bevestig de reservering via de app. Als je komt spelen haal je je reservering gemakkelijk op via het Afhangbord in het Clubhuis met gebruik van je KNLTB-pas.


Kalender
In de kalender vind je alle aanstaande evenementen die worden georganiseerd bij Amstelpark. Je wordt doorgelinkt naar de website om je in te schrijven voor deelname. De kalender wordt constant aangevuld wanneer we nieuwe evenementen plannen.


Vind een Tennismaatje
Op de pagina Home vind je een rode knop met een plusteken erin. Onder deze knop vind je de optie Find a buddy. Hier kun je makkelijk je eigen beschikbaarheid kenbaar maken en andere tennissers vinden die ook op zoek zijn naar mensen om mee te spelen. De contactgegevens van de persoon worden weergegeven zodat je makkelijk samen kunt afspreken.


Club nieuws
In deze sectie vind je (nieuws)berichten over wat er speelt bij Amstelpark. Ook aankondigingen van nieuw geplande evenementen en toernooitjes passeren hier de revu. Een makkelijke manier om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws


Mijn KNLTB
Via de ClubApp heb je toegang tot Mijn KNLTB om te zien hoe je ervoor staat in de competitie, welke wedstrijden je moet spelen en voor welke toernooien je staat ingeschreven.


Ledenlijst
Door middel van de ledenlijst onder Members kun je gemakkelijk andere leden van T.C. Amstelpark vinden. Alleen de gegevens van leden die de ClubApp hebben gedownload zijn zichtbaar.


Website en social media
Via het menu van de ClubApp wordt je makkelijk doorgelinkt naar de website van Amstelpark Tennis en de Facebook- en Instagrampagina van de club. Je bent dus altijd maar één klik verwijderd van alle informatie over lessen, lidmaatschappen, baanhuur, toernooien en competities.


Tennis update
Het laatste tennisnieuws van over de hele wereld is ook direct te vinden in de ClubApp. Op de Tennis Update pagina vind je de laatste nieuwtjes over Nederlandse en internationale toptennissers en toernooien.


Deel je moment
Heb je een heerlijke pot gespeeld bij Amstelpark of deelgenomen aan leuk toernooi op het park? Deel je moment dan met alle andere leden middels de Share your moment optie in het menu. Schrijf een leuk verslag en/of voeg een paar leuke foto’s toe voor interactie met andere clubleden.

Mocht je vragen hebben over de ClubApp dan kun je altijd contact met ons opnemen. We ontvangen graag feedback over het gebruik van de app en staan altijd open voor suggesties voor verbeteringen.