Vrienden van Amstelpark

Steun de jeugd van Amstelpark!

Welkom bij Amstelpark Tennis, de thuisbasis van tennisliefhebbers en toekomstige tennissterren! Wij nodigen jou uit om deel uit te maken van iets bijzonders: de “Vrienden van Amstelpark”. Door vriend te worden, draag je direct bij aan de groei en ontwikkeling van onze getalenteerde jeugdspelers en ondersteun je het Eredivisie team dat ook in 2024 weer om de titel gaat spelen.

Als Vriend van Amstelpark investeer je niet alleen in je eigen tenniservaring, maar ook in de toekomst van het tennis bij Amstelpark. Jouw jaarlijkse bijdrage van €250 per jaar wordt volledig ingezet voor de jeugdopleiding en het Eredivisie team. 

Voordelen van vriend zijn:

  • Exclusieve Clinics door Tennis Profs: Leer de fijne kneepjes van het tennisvak tijdens exclusieve clinics gegeven door Melvyn op der Heijde. (voormalig nummer 231 van de wereld)
  • Amstelpark Wedstrijdshirt: Pronk met jouw steun aan Amstelpark met een speciaal ontworpen wedstrijdshirt.
  • Jaarlijkse Vrienden van Amstelpark Borrel: Ontmoet medeleden, deel tennisverhalen en geniet van gezelligheid tijdens onze jaarlijkse borrel (exclusief voor Vrienden van Amstelpark).
  • Toegang tot de Luxe Spa van Hotel & Wellness Zuiver: Met jou deelname krijg je tot slot één toegangskaart tot de luxe spa van Zuiver (t.w.v. €42,50)

Updates

Als gewaardeerd lid van de “Vrienden van Amstelpark” houden we je graag nauw betrokken bij de boeiende wereld van jeugdontwikkelingen en het spannende traject van ons Eredivisie team. Ieder kwartaal ontvang je een exclusieve nieuwsbrief, rechtstreeks in jouw inbox. Deze updates bevatten niet alleen de laatste resultaten van onze talentvolle jeugdleden, maar ook boeiende nieuwtjes en hoogtepunten van het Eredivisie team. Op deze manier ben je altijd als eerste op de hoogte van de successen en vooruitgang die we gezamenlijk bereiken. Jouw steun en betrokkenheid maken het verschil in de opbloeiende toekomst van Amstelpark Tennis!

Hoe word je vriend van Amstelpark?

Het proces is eenvoudig! Klik op de onderstaande button en wordt een essentieel onderdeel van de groei van Amstelpark Tennis.

 

Dankzij jouw steun maken we samen van Amstelpark Tennis een nog succesvollere jeugdopleiding.

Lid of geen lid? Reserveer nu een baan