Kids programma Geel

Schijf je nu in!

Voor talentvolle spelers tussen de 11-21 jaar is er het Selectieprogramma Geel. De pakketten bestaan in de basis uit een combinatie van tennislessen en conditietrainingen . Ze zijn bedoeld voor spelers die serieus verder willen met hun tennis en het beste uit hun talent willen halen. De uitgebreidere pakketten bieden ook privétrainingen en verscheidene fysieke tests.


Uitgebalanceerde totaalpakketten die focussen op intensivering van de technische, tactische, mentale en fysieke aspecten van jouw tennis, op jouw niveau. Alle pakketten zijn inclusief een lidmaatschap zodat jij in de competitie voor Amstelpark uit kunt komen en het hele jaar door toernooien kunt spelen.

Fulltime tennis:
Het Geel Premium pakket kan worden uitgebreid tot fulltime pakket.

Met het formulier hierboven kun je je inschrijven voor één van de Selectieprogramma’s van Amstelpark voor het seizoen 2023-2024. Voor de betaling kun je kiezen uit een éénmalige incasso van het gehele bedrag of een betaling in 9 termijnen. Wanneer u kiest voor 9 termijnen worden er € 35,- administratiekosten in rekening gebracht. Vul het formulier volledig in.

De beste tijd om te beginnen, is nu

Schrijf je nu in en start met tennissen!