Toernooien

Bij Amstelpark Tennis weten we als geen ander hoe je een leuk en succesvol tennistoernooi organiseert. Wedstrijdtennis is voor ons één van de leukste facetten van onze sport en daarom organiseren we graag mooie toernooien.

Wij organiseren de leukste tennistoernooien

Onze tennistoernooien

We organiseren officiële KNLTB toernooien zoals ons Open Toernooi, maar ook interne toernooien die voor iedereen toegankelijk zijn.

Amstelpark Dubbeltoernooi

Zeker vier keer per jaar organiseren we op de zaterdagavond een gezellig dubbelternooi met thema-avond. Leerlingen, lessers en spelers van buitenaf zijn van harte welkom om te strijden in de heren dubbel, dames dubbel en mix.

Open Toernooi

Een officieel KNLTB toernooi waarin jij je kunt meten met spelers van vergelijkbaar niveau. Een ieder met een KNLTB lidmaatschap kan deelnemen aan dit leuke toernooi aan het einde van de zomer.

Jeugdtoernooien

Jaarlijks organiseert Amstelpark Tennis Academy het Tennis Europe Junior Tour Tournament.

 

Daarnaast worden er vanuit club jaarlijks enkele jeugdtoernooien georganiseerd zoals het ouder-kind toernooi of het pepernoten toernooi.

Tennis Europe Toernooi

Jaarlijks organiseert Amstelpark Tennis Academy het Tennis Europe Junior Tour Tournament. Toptalenten t/m 14 jaar en t/m 16 jaar van over de hele wereld komen naar Amsterdam om deel te nemen aan dit categorie 3 toernooi. Er worden zowel enkelwedstrijden als dubbelwedstrijden gespeeld.
juli 2024
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Tenniskampen Zomervakantie
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
De beste tijd om te beginnen, is nu

Word nu lid van Amstelpark