Lidmaatschap

Amstelpark kent geen ledenstop. Daarnaast bieden we als enige tennisclub in Amsterdam, bij slechte weersomstandigheden, de mogelijkheid om naar de binnenbanen uit te wijken zonder te reserveren.

Bij Amstelpark kun je het hele jaar door tennissen

Voordelen van een lidmaatschap

Word nu lid!

Lidmaatschap actie

Tennis tot 1 april 2025 voor een gereduceerd tarief, daarna wordt het lidmaatschap automatisch verlengd voor de originele prijs.

Na verlenging tot april 2025

Kies het lidmaatschap dat bij jou past

Kies het lidmaatschap dat het beste bij jou past. Bij Tennisclub Amstelpark in Amsterdam kun je kiezen uit verschillende lidmaatschappen voor jong en oud.

 

Klik hier voor de algemene voorwaarden van onze lidmaatschappen.

Volledig lidmaatschap

Met een Volledig Lidmaatschap van Amstelpark kun je 7 dagen per week onbeperkt gebruikmaken van onze clubgravelbanen. Daarnaast kun je bij slecht weer uitwijken naar een binnenbaan.

Dal lidmaatschap

Met het Dal Lidmaatschap tennis je een jaar lang op de buiten gravelbanen op doordeweekse dagen van 09:00 – 17:00 uur. In het weekend kan je vanaf 18:00 uur gebruikmaken van de buiten gravelbanen.

tennis lidmaatschap amsterdam
Studentenlidmaatschap

Speciaal voor studenten heeft Tennisclub Amstelpark een studentenlidmaatschap. Je komt in aanmerking voor studentenkorting als je in het desbetreffende tennisseizoen 18 tot 28 jaar bent en een dagstudie volgt.

Jeugdlidmaatschap:

Ben je tussen de 5 en 17 jaar en gek van tennis? Amstelpark heeft een speciaal jeugdlidmaatschap zodat je het hele jaar door op de beschikbare binnen-en buitenbanen van Amstelpark kunt tennissen.

Meer over lidmaatschappen

Wintertennis op gravel

De gehele winterperiode, vanaf 1 oktober tot en met 31 maart, kun je met het Wintertennis op Gravel abonnement onbeperkt tennissen op onze verlichte buitenbanen.

Opzeggen

Het lidmaatschap van Amstelpark Tennis loopt automatisch door indien niet uiterlijk op 31 december (voorafgaand aan de volgende verlengdatum van 1 april) per e-mail is opgezegd.

AP414
Introducés

Introducés kunnen tegen betaling van € 15 uitsluitend samen met een lid van Amstelpark spelen.

De beste tijd om te beginnen, is nu

Word nu lid bij Amstelpark!