Lidmaatschap

Amstelpark kent geen ledenstop. Daarnaast bieden we als enige tennisclub in Amsterdam, bij slechte weersomstandigheden, de mogelijkheid om naar de binnenbanen uit te wijken zonder te reserveren.

Bij Amstelpark kun je het hele jaar door tennissen

Voordelen van een lidmaatschap

word nu tot 1 april 2024 voor

€99,-

volledig lid*

*Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd voor het oorspronkelijke tarief (€385,-) en is exclusief inschrijfkosten (€25,-)

Lidmaatschap actie

Tennis tot 1 april 2024 voor een gereduceerd tarief, daarna wordt het lidmaatschap automatisch verlengd tot 31 maart 2025 voor de originele prijs.

 

*Let op* met het afsluiten van dit lidmaatschap word je lid tot 31 maart 2025. Wanneer je het lidmaatschap niet opzegt voor 31 December 2024 wordt het automatisch verlengd voor het eerstvolgende tennisseizoen.

 

Na verlenging tot april 2025

Kies het lidmaatschap dat bij jou past

Kies het lidmaatschap dat het beste bij jou past. Bij Tennisclub Amstelpark in Amsterdam kun je kiezen uit verschillende lidmaatschappen voor jong en oud.

 

Klik hier voor de algemene voorwaarden van onze lidmaatschappen.

Volledig lidmaatschap

Nu voor € 99

Met een Volledig Lidmaatschap van Amstelpark kun je 7 dagen per week onbeperkt gebruikmaken van onze clubgravelbanen. Daarnaast kun je bij slecht weer uitwijken naar een binnenbaan.

Dal lidmaatschap

Nu voor € 99

Met het Dal Lidmaatschap tennis je een jaar lang op de buiten gravelbanen op doordeweekse dagen van 09:00 – 17:00 uur. In het weekend kan je vanaf 18:00 uur gebruikmaken van de buiten gravelbanen.

tennis lidmaatschap amsterdam
Studentenlidmaatschap

Nu vanaf € 50

Speciaal voor studenten heeft Tennisclub Amstelpark een studentenlidmaatschap. Je komt in aanmerking voor studentenkorting als je in het desbetreffende tennisseizoen 18 tot 28 jaar bent en een dagstudie volgt.

Jeugdlidmaatschap:

Nu vanaf € 50

Ben je tussen de 5 en 17 jaar en gek van tennis? Amstelpark heeft een speciaal jeugdlidmaatschap zodat je het hele jaar door op de beschikbare binnen-en buitenbanen van Amstelpark kunt tennissen.

Meer over lidmaatschappen

Wintertennis op gravel

De gehele winterperiode, vanaf 1 oktober tot en met 31 maart, kun je met het Wintertennis op Gravel abonnement onbeperkt tennissen op onze verlichte buitenbanen.

Opzeggen

Het lidmaatschap van Amstelpark Tennis loopt automatisch door indien niet uiterlijk op 31 december (voorafgaand aan de volgende verlengdatum van 1 april) per e-mail is opgezegd.

AP414
Introducés

Introducés kunnen tegen betaling van € 15 uitsluitend samen met een lid van Amstelpark spelen.

De beste tijd om te beginnen, is nu

Word nu lid bij Amstelpark!

This site is registered on wpml.org as a development site.