Baanhuur

Lekker een potje tennissen in Amsterdam? Dan moet je bij Amstelpark Tennis in het Amsterdamse Bos zijn. Met 19 verlichte buitenbanen (gravel) en 11 binnenbanen is er altijd wel een baan te vinden voor je.

Lid of geen lid? Bij ons kun je altijd een baan reserveren!

Een tennisbaan huren

Ontdek alle baanhuur opties bij Amstelpark. Of je nu lid bent of niet, bij ons kan je voor van alles terecht. Je vind hier de perfecte opties voor jouw tennisplezier op een prachtige locatie met uitstekende faciliteiten!

Losse baanhuur

Bij Amstelpark heb je geen lidmaatschap nodig om lekker te kunnen spelen op onze banen in Amsterdam. Met 19 buitenbanen (gravel) en 11 binnenbanen is er altijd wel een baantje te vinden voor je.

 

Ledenbaan huren

Geniet van onbeperkt tennisplezier bij Tennisclub Amstelpark! Als lid kun je gemakkelijk een losse baan huren en je spel naar een hoger niveau tillen op onze prachtige banen.

Bedrijfstennis

Ook voor bedrijfstennis biedt Amstelpark in Amsterdam diverse mogelijkheden: bedrijfstennis voor medewerkers, tennisduels tussen zakelijke partners, complete tennisclinics of toernooien.

Contractbaanhuur

Met een contractbaan tennis je een seizoen lang op een vaste dag en tijdstip. Je hoeft dus nooit te wachten op een beschikbare baan, want die van jou staat ieder week standaard voor je ingeboekt.

Kies uit 19 buitenbanen en 11 binnenbanen

Lid of geen lid? Reserveer nu een baan