Competities

Amstelpark Tennis biedt competities, toernooien, tenniskampen en bedrijfstennis aan. De tennisclub streeft ernaar om voor ieder wat wils te bieden, van recreatief tot competitief en van individueel tot teamverband.

Wij bieden zowel competities in teamverband als individueel

Wintercompetitie

Tijdens de wintercompetitie worden er dubbels gespeeld. Ieder team speelt 10 wedstrijden van 60 minuten. Deze wedstrijden worden gespeeld op zondagen. Er wordt gestreden in de Herendubbel, Damesdubbel en Mix, waarbij de teams worden ingedeeld op speelsterkte

Enkelcompetitie

Tijdens het winterseizoen organiseert Amstelpark in Amsterdam de Enkelcompetitie als ideale voorbereiding voor de competities en toernooien in het voorjaar. Als deelnemer aan deze competitie tennis je in het totaal 5 wedstrijden van een uur verdeeld over acht speeldagen.

KNLTB competities

Met een Volledig Lidmaatschap Tennis kun je deelnemen aan de jaarlijkse KNLTB competities. Tennisclub Amstelpark is ieder jaar sterk vertegenwoordigd in zowel de voorjaarscompetitie als de najaarscompetitie. Amstelpark komt uit met herenteams, damesteams en gemengde teams in de klassen 1 t/m 7.

De beste tijd om te beginnen, is nu

Schrijf je nu in!

This site is registered on wpml.org as a development site.