Tennislessen

Als recreant kun je bij Amstelpark in Amsterdam terecht voor tennislessen in groepsverband of privé. Amstelpark heeft uitsluitend professionele tennistrainers in dienst die tennisles geven op ieder niveau voor jong en oud. Voor de talentvolle jeugd zijn er de Amstelpark Selectieprogramma’s.

Tennisles voor iedereen, van jong tot oud!

Groepslessen

De lesgroepen zijn ingedeeld op basis van speelsterkte en bestaan uit maximaal 4 personen op 1 baan of 8 personen op 2 banen. Het zomerseizoen bestaat uit 16 lesweken. Het winterseizoen bestaat uit 20 lessen. De lessen duren 50 minuten en je schrijft je in voor een les op een vast tijdstip.

Privélessen

Voor meer individuele aandacht en het ontwikkelen van specifieke (slag)vaardigheden is een privé tennisles ideaal. Voor een privé tennisles kun je je alleen of met zijn tweeën opgeven.

Kies de tennisles die bij jou past

Tennisles junioren

Amstelpark is gespecialiseerd in het opleiden van jonge tennissers. Amstelpark biedt tennislessen aan voor junioren van 5 t/m 17 jaar. Per leeftijdscategorie en speelniveau wordt er gebruik gemaakt van aangepaste baanafmetingen en tennisballen.

Tennisles senioren

Of je nu een beginner bent of een ervaren competitiespeler, bij Amstelpark zit je altijd goed. Je kunt kiezen voor lessen in groepsverband, maar het is natuurlijk ook mogelijk privélessen te volgen voor meer individuele aandacht. 

Tennisles selectie

Amstelpark is gespecialiseerd in het opleiden van talentvolle jonge tennissers. De selectie trainingsprogramma’s bieden talenten professionele tennislessen én begeleiding op fysiek en mentaal gebied. 

Lesdata

Klik hieronder voor een overzicht van de lesdata

Ontmoet onze trainers

Bij Amstelpark zijn we trots op onze gepassioneerde en deskundige tennistrainers. Ons team van trainers staat klaar om hun jarenlange ervaring en expertise met jou te delen, ongeacht je niveau.

De beste tijd om te beginnen, is nu

Schrijf je nu in en word lid!