Voorjaarscompetitie KNLTB

Over de competitie

Ieder jaar neemt Tennisclub Amstelpark met veel teams deel aan de KNLTB competitie in het voorjaar. De voorjaarscompetitie wordt gespeeld in de maanden april en mei. Heren teams, dames teams en gemengde teams spelen wekelijks tegen andere clubs uit het district Ijmond met als doel kampioen te worden in hun klasse. Naast de sportieve uitdaging is het ook nog eens heel gezellig om met een team uit te komen in de competitie.

Om deel te kunnen nemen aan de voorjaarscompetitie dien je allereerst lid te zijn van Tennisclub Amstelpark. Leden van Tennisclub Amstelpark kunnen zich tegen betaling van een kleine competitiebijdrage opgeven voor deelname aan de competitie in een team. 


Bekijk hieronder het aanbod van de KNLTB voorjaarscompetitie. 

De tarieven:

Voor leden bedraagt deelname:  €42,50,-

Meld je vanaf 1 november tot en met eind december aan voor de voorjaarscompetitie via tennis@amstelpark.nl. Uiteraard ben je van harte welkom zelf een team samen te stellen, maar wij kunnen ook zeker kijken of we een team op jouw niveau voor je kunnen vinden. Belangrijkste is dat je lid bent van de club. Zonder geldig KNLTB lidmaatschap is het niet toegestaan uit te komen voor een tennisclub in de competitie.

Speeldata 

Hieronder kun je de speeldata van de KNLTB competities senioren vinden.

 

Overdag spelen wij op alle dagen, in de avonduren alleen op vrijdag. Daarnaast is de vrijdagcompetitie om de week in de avond, met vijf speelrondes in plaats van zeven.

competitie data senioren 2024

Kosten

€ 42,50 per persoon

De kosten bedragen €42,50,- als je in bezit bent van een  lidmaatschap

 

De beste tijd om te beginnen, is nu

Schrijf je nu in en tennis tot en met april gratis!