KNLTB Competities

Gezelligheid en sportieve uitdaging

Tennisclub Amstelpark neemt jaarlijks deel aan verschillende KNLTB competities. Naast dat we met groot aantal heren, dames en gemengde teams tegen andere clubs uit het district IJmond spelen, nemen we ook deel aan de landelijke competitie. Naast de sportieve uitdaging is het ook nog eens heel gezellig om met een team uit te komen in de competitie.

Voorjaar

Ieder jaar neemt Tennisclub Amstelpark met veel teams deel aan de KNLTB competitie in het voorjaar. De voorjaarscompetitie wordt gespeeld in de maanden april en mei. 

Voorjaar Jeugd

Bij Amstelpark vinden we het belangrijk dat kinderen veel wedstrijden spelen in teamverband. Om die reden nemen we ieder jaar met een groot aantal teams deel aan de Voorjaarscompetitie van de KNLTB.

Najaar

Ook in het najaar doet Tennisclub Amstelpark volop mee met de KNLTB competitie. Deze competitie wordt gespeeld in september en oktober. 

Landelijk

Selectiespelers van Amstelpark Tennis kunnen voor Amstelpark uitkomen in de Landelijke Competitie. Deelname aan de Landelijke Competitie is ideaal om je wedstrijdspel te bevorderen en je in teamverband voor te bereiden op het toernooiseizoen. 

De beste tijd om te beginnen, is nu

Word nu lid van Amstelpark!