Squash

Squashen bij Amstelpark doe je al vanaf  €17 per uur voor een losse baan. Liever een squashbaan die op een vaste dag en een vast tijdstip voor je klaarstaat? Vraag dan een contractbaan aan

Squashen bij Amstelpark

Squashen bij Amstelpark

Squashen bij Amstelpark doe je al vanaf €17 per uur voor een losse baan. Liever een squashbaan die op een vaste dag en een vast tijdstip voor je klaarstaat? Vraag dan een contractbaan aan (020 3010715). Amstelpark beschikt over 10 squashbanen. Na het squashen kun je gezellig nog even napraten bij Amstelpark. Beschik je niet over rackets en ballen? Deze zijn ook te huur bij ons!

Losse baan reserveren?

  • Maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 en na 22:00 – € 17 per uur
  • Maandag t/m vrijdag 17:00 tot 22:00 – € 26 per uur
  • Zaterdag en zondag – € 21 per uur

 

Gebruik de knoppen hieronder om een losse baan te reserveren. Kies de juiste knop voor de beste weergave afhankelijk van of je deze site bezoekt via een computer of op je mobiel.

Rittenkaarten

Amstelpark biedt de mogelijkheid tot het aanschaffen van een squash rittenkaart. Makkelijk voor als je regelmatig wilt spelen maar niet vast wilt zitten aan een lidmaatschap. Je kun kiezen voor een dal-rittenkaart of volledig. Rittenkaarten zijn 6 maanden geldig vanaf het moment van betalen.

  • Squash Rittenkaart Dal*- goed voor 10 uur squashen tijdens daluren – € 130 (geldigheid 6 maanden)
  • Squash Rittenkaart Volledig – goed voor 10 uur squashen wanneer je wilt – € 225 (geldigheid 6 maanden)

 

* Daltijden – maandag t/m vrijdag van 07:00 – 17:00u en na 22:00uur. Zaterdag en zondag vanaf 13:00uur

Credits op je rittenkaart

Met een volle rittenkaart beschik je over 20 credits waarmee je in totaal 10 uur kunt squashen. Wanneer je 60 minuten gaat squashen worden er 2 credits afgeschreven. Voor ieder extra half uur verbruik je 1 credit. Je kunt een squashbaan reserveren voor minimaal 60 minuten.

Aanschaf rittenkaaart met iDeal

Om een rittenkaart aan te schaffen en banen te reserveren is een account nodig op https://amstelpark.baanreserveren.nl/. Als je bent ingelogd klik je op ‘Mijn account / Rittenkaarten / Abonnementen’. Onder het kopje ‘Abonnements – en sport details’ druk je vervolgens op ‘Verleng of koop nieuw abonnement met IDEAL’. Kies de rittenkaart die je wilt aanschaffen en volg de instructies op het scherm om de betaling af te ronden. Je kunt de rittenkaart meteen gebruiken. Credits blijven maximaal 6 maanden geldig.