Landelijke competitie KNLTB

De landelijke competitie

Selectiespelers van Amstelpark Tennis kunnen voor Amstelpark uitkomen in de Landelijke Competitie. Dit kan zowel in het voorjaar als najaar, aanmelden voor deze competitie kan via tennis@amstelpark.nl.  


Deelname aan de Landelijke Competitie is ideaal om je wedstrijdspel te bevorderen en je in teamverband voor te bereiden op het toernooiseizoen. T.C. Amstelpark komt uit in de Eredivisie en de hoofdklasse tot aan de 5e klasse gemengd. Deze competitie wordt zowel in het voorjaar en najaar gespeeld.

Eredivisie

Tennisclub Amstelpark heeft afgelopen jaar deelgenomen aan de Eredivisie, de hoogste tenniscompetitie van Nederland. Met een sterke line-up van getalenteerde spelers en wisten we mooie resultaten te behalen, een indrukwekkende prestatie die de club trots maakte. Hoewel we geen kampioen zijn geworden, hebben we bewezen dat we een serieuze speler zijn in de Nederlandse tenniswereld en we kijken uit naar wat de toekomst voor Tennisclub Amstelpark in petto heeft.

Eredivisie sponsor worden?

Sponsor worden van ons Eredivisie team is een geweldige kans voor bedrijven om hun merk te promoten en deel uit te maken van professioneel tennis. Het jij interesse om in de toekomst ons Eredivisie team te sponseren? Neem dan contact met ons op via tennis@amstelpark.nl.

De beste tijd om te beginnen, is nu

Word nu lid!