Bedrijfsevenementen

Kom tennissen met jouw bedrijf!

Ook voor bedrijfstennis biedt Amstelpark in Amsterdam diverse mogelijkheden. Bedrijfstennis voor medewerkers, tennisduels tussen zakelijke partners, complete tennisclinics of toernooien; graag stellen wij een programma aansluitend bij al je wensen samen.

 

Liever vrij tennissen? Contractbanen zijn uitermate geschikt voor bedrijven die hun medewerkers die mogelijkheid willen geven om wekelijks op een vaste dag en tijd te tennissen.

Arrangementen en evenementen

Alle activiteiten bij Amstelpark zijn zeer goed te combineren met een vergadering, lunch, borrel of diner bij het aangrenzende Hotel & Wellness Zuiver. Ook deze mogelijkheden nemen wij graag met je door. Tevens is het mogelijk om bijvoorbeeld squash, personal training of activiteiten specifiek gericht op teambuilding aan alle zakelijke programma’s toe te voegen. Uiteraard zijn ook periodiek terugkerende evenementen realiseerbaar.
Er is veel mogelijk bij Tennisclub Amstelpark en je zult gegarandeerd de meest professionele begeleiding voor de organisatie van het evenement ontvangen. Neem contact op voor meer informatie of het doen van een aanvraag.
Resize-frank-2000x3000
Kies uit 19 buitenbanen en 11 binnenbanen

Lid of geen lid? Reserveer nu een baan