Partners & Sponsors

Als sponsor ben je maatschappelijke betrokken en zorg je voor positieve publiciteit. Geïnteresseerd in het worden van sponsor? Neem contact op voor de mogelijkheden op partner- en sponsorgebied.

Word sponsor van Amstelpark Tennis en promoot jouw bedrijf!

Sponsor worden?

Sponsering iets voor jouw bedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We bespreken graag de diverse mogelijkheden voor partnership en sponsoring die we te bieden hebben. Samen kunnen we een positieve impact hebben op onze gemeenschap en jouw bedrijf meet zichtbaarheid geven!

Onze sponsors

The Indian Maharadja is een Nederlands lifestyle hockey en tennismerk, opgericht in Amsterdam in 2009. De inspiratie achter het merk is gebaseerd op ‘East meets West’. Waarbij oosterse mystiek en westerse eigentijdse designs samenkomen. Hoge kwaliteit, innovatie, beleving en kenmerkende designs zijn essentiële waarden van het merk, hiermee ondersteunen zij vele sporters bij het behalen van hun doelen. De afgelopen jaren is The Indian Maharadja uitgegroeid tot een bekend hockeymerk en heeft tegenwoordig ook een uitgebreid assortiment tenniskleding.

HZ Groep staat, door de aard van haar activiteiten, midden in de samenleving. Duurzaamheid hebben we hoog in het vaandel staan. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) betekent HZ Groep naast het streven naar winst ook rekening houdt met de gevolgen van zijn activiteiten op het milieu en de mensen binnen en buiten het bedrijf. Dat zie je bijvoorbeeld in de toepassingen die we in gebouwen en objecten installeren, in onze manier van werken, maar ook in onze inspanningen om het gebruik van alternatieve energie bronnen te bevorderen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een van de fundamenten onder onze bedrijfsvoering. Bij HZ Groep is maatschappelijk verantwoord ondernemen verweven met de dagelijkse gang van zaken in het concern en niet een doel op zich.
TennisDirect is de grootste online tennisshop van de Benelux en één van de grootste van Europa. TennisDirect geeft tennissers toegang tot het complete assortiment van alle tennismerken. Geen fan van online shoppen? Bezoek dan de winkel van TennisDirect, gevestigd naast het clubhuis van Tennisclub Amstelpark.
Renewi richt zich op het verkrijgen van waarde uit afval. Wij streven ernaar het meest toonaangevende waste-to-productbedrijf te zijn door bij te dragen aan een duurzame samenleving voor onze belangrijkste stakeholders: klanten, medewerkers, lokale gemeenschappen en onze aandeelhouders. Bij Renewi richten we ons exclusief op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het verbranden of storten van afval. Van de 14 miljoen ton afval die we jaarlijks verwerken, wordt 89% gerecycled of gebruikt voor energieherwinning.
ULC Technisch Beheer is onderdeel van de ULC Groep, een zelfstandig, onafhankelijk en landelijk opererend installatiebedrijf. Wij realiseren en beheren installaties. Onze focus richt zich steeds meer op creatief omgaan met duurzame energie. Wij werken voor eigenaren, (grote) beheerders en eindgebruikers.
Van woningen tot kantoren, van openbare gebouwen tot monumenten en van scholen tot musea: het is het schilderwerk dat de eerste indruk bepaalt. BNR Schilders is de trotse schilder van Spa Sport Hotel Zuiver. Kijk op www.bnrschilders.nl en vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw schilderwerk.
Total Cleaning Products B.V. uw ideale partner voor hygiene! Wij zijn de toonaangevende leverancier voor de professionele schoonmaakbranche. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van (duurzame) producten voor de schoonmaak en bieden een compleet assortiment hygiënepapier.
Smashing Pink is een actieve tennisvereniging met sportieve ambities op elk tennisniveau. ‘Pink’ staat voor onze gay-identiteit. Tegelijkertijd streeft smashing pink naar diversiteit en is iedereen welkom als lid. Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar www.smashing.pink
Word ook sponsor van Amstelpark

Geïntereseerd in het worden van sponsor?