Amstelpark introduceert Join the Pipe tijdens Open Dag!

Deel

Zondag 11 maart vond er bij Amstelpark een sportieve en feestelijke open dag plaats. Aanleiding hiervoor was om tennissers van alle niveaus en alle leeftijden op een leuke en interactieve manier gratis kennis te laten maken met Amstelpark.

De professionele tennisleraren van Amstelpark verzorgden tussen 13.00 en 16.00 uur een drietal energieke tennisclinics, waarbij alle slagen aan bod kwamen. Na afloop van de clinics werd iedereen verwelkomd in het clubhuis voor een hapje en drankje. Het clubhuis van Amstelpark is een verlengstuk van de tennisbaan en een ware ontmoetingsplaats, zo bleek ook weer tijdens deze open dag. Na deelname aan de tennis clinic was het mogelijk om vrij te spelen op de buitenbanen.

Tijdens de open dag is tevens het waterpunt Join the Pipe officieel geopend. Join the Pipe promoot het drinken van kraanwater met als doel een eerlijke verdeling van drinkwater en het gebruik van milieuvervuilend voorverpakt bronwater tegen te gaan. Met het plaatsen van watertappunten en met donaties financieren ze schoon drinkwater projecten in ontwikkelingslanden.

Amstelpark en Spa Sport Hotel Zuiver sponsoren hiermee dit initiatief, want schoon drinkwater hoort toegankelijk te zijn voor iedereen.