Tenniskampen tijdens de zomer

Deel

Iedere zomer is het dolle pret bij Amstelpark tijdens de tenniskampen in de vakantieweken. Vier weken lang zijn tennisgekke kids van harte welkom om zich uit te leven op de tennisbaan.

Ieder tenniskamp bestaat uit 5 te gekke dagen die voor minstens 4 uur uit tennis bestaan. Daarnaast is er dagelijks ruimte voor een leuke (sportieve) activiteit, zoals bowlen, zwemmen, lasergamen of squashen. Iedere dag starten we om 09:00uur. Tegen het einde van de ochtend wordt er, na een lekkere sessie tennis of een andere sportieve activiteit, genoten van een goede lunch. Na de lunch gaan we weer de baan op of maken we ons klaar voor een andere activiteit. De ouders komen de kids om 16:45uur weer ophalen. Op vrijdag sluiten we het kamp af met wedstrijdjes en zijn alle ouders van harte welkom om wat eerder naar het park te komen om te zien hoe de kids het doen. Uiteraard volgt er een leuke prijsuitreiking tijdens welke we nog even stilstaan bij alle leuke dingen die we deze week hebben meegemaakt.

Kinderen die dit zomerseizoen lessen volgen bij Amstelpark krijgen € 25,- op deelname aan een kamp. De kampen worden georganiseerd in de eerste twee weken van de schoolvakantie en de laatste twee weken. Tennis staat bij onze kampen altijd voorop. Met minstens 4 uur tennis per dag wordt er gegarandeerd hard gewerkt om dit mooie spel beter te leren spelen en begrijpen. Onze professionele tennisleraren weten natuurlijk als geen ander ervoor te zorgen dat er ook enorm veel plezier wordt beleefd.

Meer informatie over de tenniskampen vind je hier. Inschrijven kan voor één of meerdere tenniskampen. Inschrijvingen die vóór 16 juli 2017 bij ons binnen zijn krijgen automatisch een korting van € 25,- (korting op korting is niet mogelijk).

This site is registered on wpml.org as a development site.