Verslag Winter Jeugd Circuit

Deel

Het is weer die tijd van het jaar dat er door de jonge tennistalenten in Nederland wordt gestreden in het KNLTB Menzis Winter Jeugd Circuit. Amstelpark is goed vertegenwoordigd door maar liefst 9 spelers die hieraan deelnemen. Hieronder een kort verslag van de verrichtingen van de Amstelpark talenten in de afgelopen twee weekeinden.

De eerste ronde van het Winter Jeugd Circuit zit erop voor onze spelers. De afgelopen twee weekeinden hebben 9 spelers van Amstelpark zich kunnen meten met andere nationale toppers. Matei en Hidde verloren beide vorig weekend t/m 12 helaas in de eerste ronde. Matei kwam knap door de kwalificatie heen en Hidde had een behoorlijk zware loting.

Afgelopen weekend waren 7 spelers verdeeld over 6 locaties in Nederland aan het strijden voor een plaats in het A-circuit. Charlotte stond rechtstreeks ik het A-circuit. Simmo verloor de eerste ronde in Meppel en James op het nippertje in Best. Lisa won haar eerste ronde in Doorn maar kwam wat te kort in haar tweede wedstrijd, maar toch een mooi resultaat.

Loïs, Jordan en Paula wonnen heel knap twee rondes op zaterdag in Alphen a/d Rijn en mochten gister in Hilversum proberen zich te plaatsen voor het A-circuit. Helaas lukte dit niet voor de dames, maar toch goed gedaan. Dit geeft hoop voor over twee weken.

Uiteraard plaatsen we wederom een verslag zodra de volgende wedstrijden zijn gespeeld. Allemaal veel succes gewenst!