Trainers

Bij Amstelpark zijn we trots op onze gepassioneerde en deskundige tennistrainers. Ons team van trainers staat klaar om hun jarenlange ervaring en expertise met jou te delen, ongeacht je niveau.

Gepassioneerde en deskundige trainers

Ontmoet onze trainers

Melvyn op der Heijde

Hoofdtrainer

Op zesjarige leeftijd ben ik bij H.T.C. Santana begonnen met tennissen. Ik was geen natuurtalent in de jeugd maar na intensieve tennistrainingen en de overstap naar Amstelpark op mijn 21e steeg mijn ranking naar 231 op de wereldranglijst en nummer vier op de Nederlandse ranglijst. In die tijd heb ik meerdere Future toernooien gewonnen en kwalificaties gespeeld bij drie van de vier Grand Slams. Omdat ik zelf op internationaal niveau heb gespeeld wil ik mijn ervaringen graag delen en overbrengen.

Sjoerd Amsterdam

Hoofdtrainer

Op achtjarige leeftijd sloeg ik voor het eerst tegen een bal bij E.L.T. Volley. Omdat ik naast tennis in de jeugdopleiding bij F.C. Eindhoven speelde, had voetbal mijn voorkeur. Na de middelbare school heb ik het CIOS afgerond met tennis als specialisatie. Bij Amstelpark Tennis ben ik met veel plezier verantwoordelijk voor de Junioren en Volwassenen in de recreatieve tak.

Leonne Heffels

Hoofdtrainer, Begeleider jeugd

Leonne is bij Amstelpark verantwoordelijk voor de Tennis Kids programma’s Rood, Oranje en Groen. De afgelopen 35 jaar was zij actief als District Tennislerares (DTL) en Regio scout Noord West van de KNLTB, haar laatste seizoen aldaar was ze zelfs de enige landelijke scout. Ook was Leonne medeverantwoordelijk voor het opzetten van het succesvolle Tennis Kids programma, dat het Nederlandse jeugdtennis naar een hoger niveau heeft getild.

Roy Linders

Hoofdtrainer

In 1992 ben ik begonnen met tennissen bij T.C. Lichtenberg (Weert, Limburg). Ik heb altijd veel getraind en wedstrijden gespeeld tot 2002 toen ik naar het CIOS in Sittard ging en voor het eerst in aanraking kwam met het geven van tennislessen. Na het behalen van mijn CIOS diploma en tennistrainerslicenties ben ik fulltime tennisles gaan geven. Daarnaast heb ik diverse applicatiecursussen gevolgd zoals Tenniskids en rolstoeltennis 1. Sinds 2010 ben ik werkzaam als trainer bij Amstelpark.

De beste tijd om te beginnen, is nu

Schrijf je nu in en word lid!

This site is registered on wpml.org as a development site.