Whatsapp Groep

Wil je graag in contact komen met andere leden? In de praktijk is het soms best lastig om iedere week een tennispartner te vinden. Amstelpark helpt graag een handje mee d.m.v. de Amstelpark Whatsapp Groep.

Meld je aan en kom in contact met andere leden

Amstelpark WhatsApp groep

De Amstelpark WhatsApp Groep is in het leven geroepen zodat leden met elkaar in contact kunnen komen. Door aan te geven wat je niveau is en wanneer je wilt spelen kunnen anderen reageren zodat jullie samen een baan kunnen reserveren. Er gelden een aantal regels voor deelname aan de groep:

1. Deze groep is alleen bedoeld voor leden van Amstelpark.

 

2. Onaardige en respectloze mensen worden zonder pardon verwijderd uit de groep.

 

3. De groep is bedoeld voor spelers die bij Amstelpark (gaan) spelen. We spreken in deze groep niet over andere tennislocaties.

 

4. Reclame, commerciele uitingen en promotionele berichten zijn niet toegestaan.

 

5. De groep is bedoeld voor het leggen van contact. Het reserveren van een baan gaat via www.mijnamstelpark.nl

 

6. Van tijd tot tijd zullen wij als beheerder van de groep berichten plaatsen over nieuwe toernooien, aanbiedingen en/of evenementen.

 

7. Door je aan te melden voor de groep stem je in met het zichtbaar zijn van jouw naam en telefoonnummer voor alle deelnemers aan de groep.

 

8. Berichten alleen plaatsen in het Nederlands of Engels.

Aanmelden

Gebruik het formulier hieronder om je aan te melden. Wij voegen je toe aan de groep waarvan je via Whatsapp een bericht ontvangt. Voorwaarde is dat je Whatsapp hebt geinstalleerd op je telefoon.